Morganfield - Project-, programma- en interim-management

Morganfield M3

 

Er zijn vele modellen, normen en certificaten rondom MVO-thema's. Toch bestond er duidelijk een behoefte aan een model die niet alleen alle aspecten van de bedrijfsvoering met de drie P's (Planet, People en Profit) combineert, maar dat tevens een meetinstrument vormt om de huidige positie en de ontwikkelingen in kaart te brengen.

Daarom hebben wij het Morganfield M3 ontwikkeld (MVO Maturity Model). 

 

Op basis van dit model is ook een scan ontwikkeld waarmee doelmatig en zeer efficiënt het MVO-volwassenheidsniveau van een organisatie kan worden vastgesteld. De resultaten van deze scan leveren een organisatie niet alleen inzicht in waar zij op dat moment staan. De aanbevelingen die uit de scan komen zijn zo concreet en pragmatisch dat de organisatie hier zelf mee aan de slag kan. 

Inmiddels is de scan een aantal maal uitgevoerd en de resultaten worden gebruikt om het MVO-bewustzijn van de organisatie te verhogen en samen met medewerkers een volgende stap te zetten. 
 

Wilt u meer informatie over dit unieke model? Gebruik de navigatie aan de rechterzijde van deze pagina of download de brochure. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen.